zen kotiček

Awareness is the greatest agent for change. – Eckhart Tolle

oaza miru

V svetu kineziologije in športnih znanosti se izstopajo posamezniki, ki s svojim znanjem, izkušnjami in strastjo neizmerno prispevajo k napredku in razvoju tega področja. Eden od takšnih izjemnih posameznikov je Daniel.

Daniel Djurić je izkušen magister kineziologije, znan po svojem izjemnem prispevku k raziskovanju mišičnih lastnosti. Kot avtor številnih znanstvenih člankov na tem področju je prispeval k poglobljenemu razumevanju anatomije in fiziologije mišic ter njihove vloge pri telesni pripravljenosti in rehabilitaciji.

zgodovina

Poleg tega je bil Daniel priznan kot prejemnik nagrade za najboljšo zaključno nalogo na Fakulteti za vede o zdravju leta 2023, kar dodatno potrjuje njegovo strokovno znanje in predanost kineziologiji. Njegovo delo je bilo prepoznano in cenjeno v akademskih krogih, saj je njegova raziskava prispevala k napredku in inovacijam na področju športne znanosti.Poleg svojega akademsko-raziskovalnega dela je Daniel tudi spoštovan nekdanji državni prvak v powerliftingu. Njegova strast in predanost temu športu so ga pripeljale do izjemnih dosežkov na tekmovanjih ter ga uveljavile kot enega vodilnih strokovnjakov na področju moči in vzdržljivosti.

ODPRAVA BOLEČIN

Z Danielom lahko doživite celostno in strokovno obravnavo za odpravljanje bolečin in poškodb, ki temelji na najnovejših dognanjih in raziskavah s področja rehabilitacije. S poglobljenim poznavanjem sodobne literature mu omogoča, da svojim strankam zagotovi najučinkovitejše terapije, prilagojene njihovim individualnim potrebam in ciljem.

MASAŽA

Daniel ponuja široko paleto različnih masažnih terapij, osredotočenih na sprostitev in obnovo telesa. Njegove masažne tehnike so skrbno izbrane in prilagojene posameznim potrebam strank, pri čemer se osredotočajo na zmanjševanje napetosti, izboljšanje cirkulacije ter spodbujanje naravnega procesa okrevanja telesa po intenzivni fizični aktivnosti ali obremenitvah.

Z nežnimi in premišljenimi gibi ter pritiski Danielova masaža prodre globoko v mišično tkivo, sprošča napetost in odpravlja morebitne bolečine. S tem se izboljšuje pretok krvi in limfe, kar omogoča učinkovito odstranjevanje toksinov in odpadnih snovi iz telesa ter spodbuja naravni proces regeneracije.

FUNKCIONALNE VADBE

Za vadbo v Zen kotičku pa poskrbi Špela Rabič, ki je izkušena strokovnjakinja, ki se posveča izboljšanju zdravja in telesne pripravljenosti svojih strank.

Pred začetkom funkcionalne vadbe vam pošlje vprašalnik o družinski in zdravstveni anamnezi, ki ga izpolnjenega prinesete s seboj. Na prvem kineziološkem pregledu oceni telesno držo, testira gibalne in funkcionalne sposobnosti ter ugotovi vzroke za morebitne težave. Nato sestavi individualni program kinezioloških vaj za izboljšanje psiho-fizične kondicije. Sledi nekaj teorije in učenje osnovnih gibalnih vzorcev.

Več o njeni ponudbi si lahko ogledate na njeni spletni strani ali jo kontaktirate preko telefonske številke in e-maila.

KONTAKTI

DANIEL DJURIĆ

ŠEPELA RABIČ

Tel.: +386 31 758 599

Instagram: kinetherapy.si

Tel.: +386 40 485 002

Email: info@chillandfit.si

Spletna stran: chillandfit.si

Instagram: chillnfit