Bushido room

As a samurai, I must strengthen my character; as a human being I must perfect my spirit
–Yamaoka Tesshu

SOBA USPEHA

Naš borilni center se razteza na impresivnih 160 kvadratnih metrih, kar zagotavlja prostorno in vabljivo okolje za vse ljubitelje borilnih veščin. Opremljen je z vrhunsko opremo, ki obsega različne vrste boksarskih vreč, makivar, fokuserjev in profesionalnega ringa. S celotno površino, prekrito s tatamiji, je naša telovadnica idealno mesto za izvajanje široke palete borilnih veščin in funkcionalnega treninga. Skrbno izbrana oprema omogoča članom, da maksimalno izkoristijo vsako trening sejo, ne glede na njihovo specializacijo ali raven spretnosti.

Kakovost treningov v našem centru je naša glavna prednost.

Personalizirani treningi, skupinske vadbe in seminarji so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe in cilje naših članov, ne glede na to, ali želijo izboljšati svojo fizično pripravljenost, se naučiti novih veščin ali se pripraviti na profesionalna tekmovanja. Naš cilj je zagotoviti, da vsak član doživi napredek, osebno rast in izboljša svoje borilne sposobnosti v varnem in podpornem okolju.

BORCI

Naši člani so srce centra, segajo od rekreativcev do profesionalnih tekmovalcev. Ponujamo jim priložnost, da rastejo in se razvijajo v spodbudnem okolju. Borci vseh stopenj najdejo pri nas prostor za učenje, izpopolnjevanje tehnik in pripravo na tekmovanja. S podporo izkušenih trenerjev in sočlanov se naša skupnost neprestano širi, saj spodbujamo kulturo medsebojnega spoštovanja, discipline in predanosti.

INTEGRIRAN PRISTOP

Od vrhunske opremljenosti telovadnice, raznolike skupnosti borilnih veščin do neizpodbitne kakovosti treningov – ustvarja edinstveno izkušnjo, ki naše člane spodbuja k nenehnemu izboljševanju in doseganju novih mejnikov v svoji poti.