ROJSTNI DNEVI

Every birthday is a gift. Every day is a gift. —Aretha Franklin

ZABAVA

Organizacija rojstnodnevnih zabav za otroke je ena izmed naših posebnosti! V Samurai Gymu ustvarjamo popolno praznovanje, ki bo otroku in njegovim prijateljem ostalo v lepem spominu. Naša ekipa je strokovno usposobljena za načrtovanje in izvedbo zabav, prilagojenih različnim tematskim željam otrok. Na naših rojstnodnevnih zabavah vam ponujamo več kot samo sok. Cena vključuje bogato okrasitev prostora, izbor različnih slanih in sladkih prigrizkov, sokove, personalizirana vabila, kot tudi video in slikovni zapis celotne zabave, ki ujame vse nepozabne trenutke.

dejavnosti

Naši prostori so oblikovani tako, da omogočajo široko paleto zabavnih dejavnosti. Velika športna dvorana ponuja dovolj prostora za različne igre, tekmovanja in aktivnosti, ki bodo otroke zabavale ure in ure. Prav tako imamo intimen Zen kotiček, kjer se lahko otroci sprostijo ali pa se udeležijo ustvarjalnih delavnic.

DRSALIŠČE

Možnost uporabe drsališča v športni dvorani pa je prava pika na i! Otroci se lahko pomerijo v drsanju ali se preprosto zabavajo na ledu, kar bo zagotovo dodalo poseben čar vaši zabavi. Ne glede na to, ali gre za aktivno gibanje ali bolj umirjeno dejavnost, bomo poskrbeli, da bo vaša otrokova rojstnodnevna zabava nepozabna in polna smeha ter veselja.

dejavnosti

Z našim strokovnim pristopom k organizaciji in bogato izbiro zabavnih dejavnosti bomo poskrbeli, da bo praznovanje rojstnega dneva vašega otroka povsem brezskrbno in edinstveno. Prepustite organizacijo nam in si zagotovite, da bo vaš otrok imel najboljšo rojstnodnevno zabavo, ki si jo je kdajkoli želel!