ZEN ROOM

The more you know, the less you need. -Yvon Chouinard

ZEN ROOM

Zen room, razprostirajoč se na prostranih 100 kvadratnih metrih, predstavlja osrčje miru in regeneracije. V dopoldanskih urah prostor objamejo topli sončni žarki, ki skozi velika okna nežno osvetlijo vsak kotiček, ustvarjajoč s tem prijetno atmosfero, polno topline in pozitivne energije.

Namen

Namenjen različnim oblikam duhovnega in telesnega vzdrževanja, Zen room služi kot večnamenski prostor, ki gosti širok spekter aktivnosti. Od meditacij, ki umirjajo misli in srce, do vibracijskih seans z gongi, ki s svojimi resonančnimi valovi prinašajo globoko sprostitev in harmonizacijo telesa. Prostor je idealen za razne sprostitvene aktivnosti, kjer se vsakdanji stres topi stran, ter za prakticiranje joge, ki združuje telo, um in duha v eno.

TELOVADNICA

Zen room prav tako odpira svoja vrata za individualne terapevtske seanse, vključno z masažami in različnimi terapijami, ki nudijo obiskovalcem osebno oskrbo in pomoč na poti k boljšemu počutju. Poleg tega prostor omogoča izvajanje raznovrstnih športnih aktivnosti - od aerobike, ki pospešuje srčni utrip, do plesnih vaj, ki sproščajo in navdihujejo, in pilatesa, ki krepi jedro telesa. Prilagodljivost prostora dopušča tudi organizacijo intenzivnih bootcamp treningov, ki so zasnovani za izboljšanje fizične pripravljenosti na dinamičen in zabaven način.

Integrativni Prostor

V Zen roomu se prepletajo mir, gibanje in zdravje, s čimer se ustvarja uravnotežen prostor, ki podpira razvoj posameznika. Ne glede na to, ali iščete umiritev, telesno dejavnost ali terapevtsko podporo, Zen room ponuja varno zavetje, kjer lahko negujete svoje telo in duh, se osredotočite na svoje notranje potrebe in občutek notranjega miru in zadovoljstva.