delavnice

If you have knowledge, let others light their candles in it. - Margaret Fuller

PREDAVNJA

V Samurai Gymu se aktivno udeležujemo različnih seminarjev, ki jih vodijo priznani trenerji iz širokega spektra borilnih veščin in fitnes industrije. Poleg tega pa smo tudi ponosni organizatorji številnih seminarjev, na katerih nudimo raznolike treninge in predavanja. Naša ponudba sega od tematik o pravilni in zdravi prehrani do splošnih informacij o športu ter fizioterapiji in masažah.

TABORI

V okviru našega kluba večkrat letno organiziramo taborišča za otroke v idilični Vili Šumica v Kranjski Gori. Ti tabori so zasnovani z namenom, da otroci ne le uživajo v druženju, temveč tudi spoznavajo nove prijatelje iz različnih lokacij. Poleg tega so polni treningov, kreativnih delavnic, zabave in drugih aktivnosti, ki otroke navdušujejo in motivirajo.

PONUDBA

Zavedamo pomembnosti raznolike ponudbe za otroke, zato smo zanje pripravili širok nabor dejavnosti. Od rednih treningov in športnih aktivnosti do organiziranih taborov in zabavnih dogodkov, naš klub ponuja izkušnje, ki spodbujajo rast, razvoj in zabavo na vsakem koraku.

SKUPNOST IN POVEZOVANJE

Cenimo pomen skupnosti in medsebojne povezanosti. Skozi naše seminarje, taborišča in druge aktivnosti gradimo trdne vezi med našimi člani ter spodbujamo občutek pripadnosti in skupnosti. To nam omogoča ustvarjanje izjemnega vzdušja, kjer vsak posameznik najde svoje mesto in se počuti kot del nečesa večjega.